Asociacija "Honda" klubas Juridinio asmens kodas 300948773, B. Sruogos g. 16-2, Vilniaus m., Vilniaus m. sav. www.hondaklubas.com , info@hondaklubas.com
Preliudas - meilė iš pirmo žvilgsnio. Pirmąkart pamačiau 10 klasėj (nžn, kodėl taip vėlai, turbūt anksčiau labiau rūpėjo meškerė, nei mašinos. Dabar kenčia žvejyba ) žygiuodamas su orkestru Palangoj. Žalias, pradarytu liuku, abiem langais, viduj sėdėjo du bachūrai ir dvi panos Tai net atsisukau pažiūrėt, kas čia per aparatas, kas griežtai draudžiama žygiuojant Net nežinojau, kas per mašina. 6 metus svaigau. Važinėjant į univerą su trulu pakeliui stovėdavo du Preliudai, vienas žalias, kitas bronzinis (šitas autopliuse kartais pasirodo, 2.0). Tai ties tom vietom niekada nemiegodavau Skaitinėjau, aiškinaus kas kaip kodėl, ką galimą padaryti, kol galiausiai nusipirkau savo europinį raudoną H22. Apžiūrinėdamas mašiną, pirmąkart ją ir vairavau Nejaučiau jokio VTEC, nieko, pilnos kelnės laimės buvo, kad atsisėdau už Preliudo vairo Žinoma, nelabai protinga taip mašiną pirkt, bet.. Daugumą, ką darysiu Preliudui, buvau suplanavęs dar prieš jį pirkdamas - spalvą, variklį, JDM pribumbasus, net ir lietnikų konkretų modelį. Taigi dabar ir pildau savo svajones
Nedetalus pakeitimų aprašymas:
H22A8 variklis su įvairiais patobulinimais
Rimtesni stabdžiai ir ritmesnė pakaba
JDM pribumbasai išorėj ir viduj
Planai:
Nauji raižyti priekiniai stabdžių diskai ir Ferodo DS2500 kaladėlės
76mm išmetimas
Perdaryti posūkius
Nauji rimtesni žvaklaidžiai, ko gero Magnecor
Gal kada LSD
Gal kada paportint galvą, pakeist variklio velenėlius, vidurius
ir t.t.
Pirktas toks:
Visas standartinis (išskyrus ratus ir spyruokles), europinis H22A2 su 185ag. Be oro kondicionieriaus, be autopiloto.
Peržiemojęs garaže pavasarį padarytas toks:
Po dar vieno pavasario ir vasaros darbų. 2009 m. buvo toks:
Neturiu normalios galo nuotraukos:
Po visos žiemos ir viso pavasario, ir dar dalies vasaros darbų priartėta prie to, apie ką svajojau:
2011m. vasara. Va dabar galima sakyti, kad esmė jau padaryta:) Išorė nesikeitė, tai ir nuotraukos tokios.
Ačiū Jurgai už kantrybę ir netgi pagalbą.
Ačiū Pašai už svarbiais momentais suteiktą pagalbą ir lipdymo darbus.
Ačiū Vidui už pagalbą dažant ir perrinkinėjant.
Ir kitiems už pagalbą _________________ H22A8 + D15Z8 = galia + ekonomija
Paskutinį kartą redagavo Froidas, 2011-10-5 13:41. Redaguota 31 kartus(ų)
Teisingas preliudas ir spalva graži
Tau reikėtų su kondesuotu fotosesiją padaryti _________________ Winning is a consequence of the energy you put into the various factors
that contribute to victory.
Kai pirmas fotkes pamaciau tai galvoju kad eilinis preliudas, bet toliau ta spalva priverte arciau ekrano pasilenkt ir pasigrozet graziu spalvu deriniu, tvarkingu vaizdu po kapotu ir tikrai mano nuomone tinkanciais ratais, vien zo super bliudas. _________________ Išmintis ateina su metais, bet kartais metai ateina vieni.
hm... raudongalvis, bet neraudongalvis tik poto buvo perpusta raudonai o siaip tai labai labai grazu saunuolis _________________ Civic hb 91' D15b2 66kw -> Civic Coupe 94' D15b7 74kw -> HP5 99' F20A4 98kw -> 147kw+
Ačiū už komplimentus Maloniai nustebintas Viską darau taip, kaip man atrodo gražiausiai
Spalvą rinkausi 3 valandas su akių pailsinimais Tai ne S2K geltona. Čia perlamutras toks, labai kintantis (nu tas labai nėra toks, kaip chameleonas) nuo apšveitimo. Saulėj gražiai žėri, apniukusią dieną labai sodri ir ryški (to ryškumo tamsią dieną ir norėjau), o garaže iš viso šviesi šviesi
Variklis yra tikras grynakraujis raudongalvis H22A8 Pradžioj buvo laikinai uždėtas dažytas dangtis, dabar yra originalus raudonas nedažytas. Toj pirmoj nuotraukoj po kapotu H22A2 Kuris vėliau buvo pakeistas į dabartinį.
O dėl dviejų išmetimo bakelių, tai man jie labai gražu. Turiu galvoj apskritai dviejų išmetimo bakelių gale mintį. Gražu ir toks, kokį parodei, littlem, bet dėl dviejų lydausi, galima sakyti Vos ne bet kokiai mašinai (bet tikrai ne visom) man labai tinka. Bet patys bakeliai gal kada ir keisis Šiaip turiu slaptą mintį pamažu kelt arklius iki kokių 260. Be jokių turbo ar supercharger, ar NOS. Tai gali tekt išmetimą daryt kokių 70 mm ir tada jau neužteks bendro abiejų galinių bakelių ploto (jis biskį daugiau nei 60 mm skersmens vamzdžio). _________________ H22A8 + D15Z8 = galia + ekonomija
Paskutinį kartą redagavo Froidas, 2009-11-4 18:47. Redaguota 1 kartą
Ačiū
Gražu ir man vienas, bet du dusliai man yra super
Papildžiau Preliudo istoriją prie nuotraukų ir va kokius numerius pasidariau. Nžn ar ką nors pažeidžiu (greičiausiai pažeidžiu) ir kas už tai gresia, bet kelis kartus pro policiją jau taip pravažiavau ir nestabdė, gal nepastebėjo. Bet atrodo man tai kaifas Įprasto dydžio numeriai man labai gadina priekio vaizdą. Tai išsiėmiau naujus, prieky dėjau kvadratiškus mažesnius, o LT raides ir regitros lipdukus nulenkiau Gyvai dar mažesni atrodo, nei čia nuotraukoj.
_________________ H22A8 + D15Z8 = galia + ekonomija
Oho.. Rimtokai. Visi skaičiai gražiai matosi, tik va LT raidės ir lipdukai visiškai ne. Įtariu stabdys dažnai ir priklausys nuo nuotaikos, kaip labai kailin gausiu
Mugen kolikas iš Borios Naują būt įdomu ar iš viso įmanoma gauti ir už kiek. _________________ H22A8 + D15Z8 = galia + ekonomija
Jei ka tai del numeriu sakyk uzlenkiau specialiai, nes vedinimo radijatoriui reikia, pradek makaronus kabinti, kad vaziuoji ziede ir kaista ir bla bla bla, zodziu, mentukam sportines auto ir patinka
Oho.. Rimtokai. Visi skaičiai gražiai matosi, tik va LT raidės ir lipdukai visiškai ne. Įtariu stabdys dažnai ir priklausys nuo nuotaikos, kaip labai kailin gausiu
Mugen kolikas iš Borios Naują būt įdomu ar iš viso įmanoma gauti ir už kiek.
pilnas internetas, 1000$ ir tavo, del to ir klausiau, ar pirkai nauja genuine mugena ar kazka kita su mugen uzrasu _________________ 2016 Civic Type-R GT
2010 Nissan 370Z TS
2004 Accord Tourer 2,4 Executive work horse
2006 Mercedes Benz CLS 55 AMG 5.5 V8 Supercharged
1990 Honda CRX 1.6 B16 GlassTop
2009 Mercedes Benz E63 AMG 6.2 V8 SOLD
2009 Swift Sport 1.6 SOLD
2001 Jaguar XJR 4.0 V8 Supercharged SOLD
2000 Volvo V70 T5 MR SOLD
2001 CLK 3.2 V6 SOLD
2000 Galant V6 2.5 SOLD
1999 Accord Coupe V6 3.0 SOLD
pilnas internetas, 1000$ ir tavo, del to ir klausiau, ar pirkai nauja genuine mugena ar kazka kita su mugen uzrasu
Nei tas, nei tas Naudotas genuine Jasma Mugen kolikas pas mane O kainikė normali... Bet ir daiktas geras, į kitą nekeisčiau Buvau maždaug mėnesiui užsidėjęs originalų kolika. Didelis skirtumas. Nemaniau, kad taip jausis kritusi trauka, nustebau Bet originalus turi pliusą Su juo garsas juntamai sumažėjo. _________________ H22A8 + D15Z8 = galia + ekonomija
Buvo išrinktas visas variklio skyrius ir nušveistas iki metalo:
Nugruntuota, siūlės perteptos spec hermetiku:
Spec danga išpūstos arkos:
Nudažyta:
Surinkinėjant viskas buvo nušveista, nudažyta ką reik ar kaip kitaip restauruota, sudėtos visos naujos šlangos, visi paprastesni varžtai susukti nauji nerūdijančio plieno:
Susimąstymo akimirka
Ir galų gale surinkta
_________________ H22A8 + D15Z8 = galia + ekonomija
Jis padare zymiai geriau uz mane. Tikrai tobuliau nei as. Saunuolis! (maniakas) be duobes, mazame garaze.... Tyliu... _________________ Project: Red Freaky Thing
8-611-trys-971-trys
mliac gerulis, maciau gyvai cia ant dienu prie akro
pamaciau ir prisiminiau va si:
tai vat, db reik tik tiek pat AG pasiekti nededant turbo
ps: tik 270 _________________ i-VTEC TEGGY
K20/K24 JDM INTEGRA TYPE R
K-SWAP EG-DC|dalys|darbai
K-SWAP pagalvių komplektai
______
EGK20 sold
DCK20/K24 Time attack
FA5K20 SI Daily