Autorius |
Pranešimas |
Sontelis
Žinutės: 88 Miestas: Siauliai
 |
2011-09-15 16:37 |
|
|
sveiki,gal kam buvo panasiai nutike,valytuvai veike isjungiau varikli uz 5min vel uzkurus auto jau valytuvai nebeveke,saugikliai visi geri,gal kas galetu tiksliai nurodyt katras saugiklis ar ten rele valytuvams,nes nesuprantu tu uzrasymu ant saugiklines.aciu
|
|
__R__

Žinutės: 2854 Miestas: Vilnius
 |
2011-09-15 19:41 |
|
|
nelabai aisku kas ten nesuprantamo,juk ant saugikliu dangtelio aiskiai uzrasyta kuris uz ka atsakingas beje mano supratimu saugiklis cia ne prieko,nes jei butu nusproges,tai isvis neveiktu!gal kas su varikliuku negerai..
_________________ (finger) |
|
Sontelis
 |
2011-09-15 20:05 |
|
|
__R__ rašo: | nelabai aisku kas ten nesuprantamo,juk ant saugikliu dangtelio aiskiai uzrasyta kuris uz ka atsakingas beje mano supratimu saugiklis cia ne prieko,nes jei butu nusproges,tai isvis neveiktu!gal kas su varikliuku negerai.. | tas ir yra kad nevienas ziurejom ir neaisku kas ten prirasyta sudurtiniais zodziais o su testeriu pamatavus fyske kur i varikliuka kisas srove neateina
|
|
Meilus Klubo draugas

Žinutės: 2326 Miestas: Vilnius
 |
2011-09-15 20:20 |
|
|
wiper turetu buti valytuvu saugiklio pavadinimas.ryt, jei nepamirsiu, nueisiu ir pats krokodilui i vidurius paziuresiu kas kur randasi.pabandyk 26 saugikli pasiziureti kur prie kapoto atidarymo rankeneles yra.
_________________ Meilus-cia mano pavarde ir nieko daugiau.Civic T - all seasons edition
Turiu bėdą-tingėjau ištraukt Dabar jau turiu dziaugsma.Gerai, kad neistraukiau .Jaučiu reiks vėl pabandyt, nes pradeda patikti. |
|
Sontelis
 |
2011-12-9 17:59 |
|
|
visgi kas gal turit kokiu minciu del valytuvu,nes per diena gal 5 kartus numirsta ir tiek pat kartu atsigauna arba ta fyske kur manau,kad i varikliuka istrauki ir vel ijungus veikia kuri laika o elektrikai neapsiema tvarkyt kol veikia,gal paciam varikliuke kokie angliukai baiges,jei ten tokie yra,ar gali taip buti?
|
|
ecka

Žinutės: 7820 Miestas: kaunas
 |
2011-12-13 09:36 |
|
|
gali , but pasikrato pradeda vel veiki , bet jei rasai kad neateina srove tada jau beda kazkur kitur , reik ziuret laidyna rele ,
_________________ www.kartlandas.lt |
|